foto1
Example 1
foto1
Example 2
foto1
Example 3
foto1
Example 4
foto1
Example 5

+48 506910356
dm@dobrzenmaly.pl
Kontakt




  Sobotnie popołudnie to chyba najlepszy czas aby nauczyć się czegoś nowego jak przygotować niedzielny obiad. To właśnie w sobotnie popołudnie odbyły się Warsztaty Kulinarne Smaki Jesieni w sali OSP w Dobrzeniu Małym. Warsztaty prowadziła firma Pracownia Smaków. Oprócz gotowania dania obiadowego przygotowanego między innymi z owoców jesiennych takich jak dynia, kasztany jadalne, orzechy no i także mięsa z sarny. Jako przystawkę do obiadu przygotowano pyszny deser do którego wykorzystano również jesienne owoce. Oprócz sztuki gotowania można było nauczyć sztuki carvingu czyli zdobienia z owoców i warzyw które poprowadził aktualny mistrz Polski w tej dyscyplinie Daniel Bewko. Na zakończenie każdy uczestnik otrzymał Pamiątkowy Dyplom uczestnictwa w Warsztatach.

ZEGAR

Friday, 03 December 2021

Licznik Odwiedzin

00201724
Dzisiaj
Wczoraj
Razem
90
374
201724

Your IP: 54.80.173.217
2021-12-03

Pogoda u nas



Copyright © 2021 Copyright Dobrzeń Mały Rights Reserved.